Resultaat 1–15 van de 58 resultaten wordt getoond

Show sidebar
1104 Rode Gist Rijst-extract
Close

1104 Rode Gist Rijst-extract (90 capsules)

25.99
2.500 mg rode gist rijst-extract per dagdosering. Te gebruiken als kuur of als onderhoudsdosering.Rode gist rijst, met 10 mg monacoline K per dagdosering, helpt op een natuurlijke manier bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte.
ADAM Multivitamine voor mannen
Close

ADAM Multivitamine voor mannen (60 tabletten)

29.49
Uitgebalanceerd multipreparaat, speciaal voor de manADAM is een multivitamin zonder ijzer en bevat biologisch actieve vormen van vitamine B6 en B12. Verder bevat het co-enzym Q10, alfa-liponzuur, zaagpalm extract, resveratrol en druivenpitten extract.
Sold out
general bundle vitals morepa
Close

Algemene gezondheid vitals minima

82.49
Algemene gezondheid vitals minima bundel is een bundel die geschikt is voor de meeste mensen. Speciaal gecombineerd om uw dagelijkse behoeften te ondersteunen.
Sold out
atp labs algemene gezondheid pakket
Close

ATP labs algemene gezondheid

119.99
Deze combinatie zal u helpen uw gezondheid te verbeteren en een breed scala aan ziekten te voorkomen.
-22%
atp labs omega 3
Close

ATP Labs Omega-3 (200ml)

44.99 34.99
Een van de puurste en meest geconcentreerde OMEGA-3-olie op de markt. (4650 mg Omega-3 per 5 ml, 2088 mg EPA, 1044 mg DHA) *
Sold out
atp labs ultiem sport pakket
Close

ATP labs ultimate sport pakket

Vanaf: 234.99
Speciaal voor de atleet die gewoon het beste wil in een bundel.
Close

Bio Mineralen Complex (90 capsules)

20.99
Ons lichaam bestaat voornamelijk uit koolstof, stikstof, zuurstof en waterstof. Voor een optimale samenwerking tussen deze vier componenten zijn mineralen nodig. Hierdoor zijn mineralen de belangrijkste bouwstoffen van ons lichaam en een disbalans is uiterst ongezond. Zonder de juiste balans van mineralen kunnen vitaminen, enzymen, proteïnen, antioxidanten en bepaalde vetzuren niet optimaal functioneren binnen ons lichaam.
Sold out
douglas labs executive bundle
Close

Douglas Labs executive pakket

159.99
Douglas Labs executive bundel is er voor de drukke persoon die ondersteuning nodig heeft met stress om op de hoogte te blijven van hun game. Verminder stress, ontsteking, darm- en spijsverteringsproblemen.
elementair multi-trace 60ml vitals
Close

Elementair multi-trace (60ml)

12.49
Elementair Multi-Trace bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium). Aan deze basis zijn wat extra zink (als sulfaat), borium (als natriumboraat), koper (als gluconaat), mangaan (als gluconaat), chroom (als chloride), molybdeen (als natriummolybdaat) en selenium (als natriumselenaat) toegevoegd.
Sold out
Elke dag capsules vitals
Close

Elke dag capsules (60 capsules )

17.99
Elke Dag Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules exact hetzelfde zit als in één tablet Elke Dag. Voordelen van dit product in capsulevorm zijn dat de capsule gemakkelijker door te slikken is, zo nodig geopend kan worden om de inhoud ergens doorheen te mengen en dat er eventueel gekozen kan worden voor een lagere dosering (één i.p.v. twee capsules per dag), bijvoorbeeld op basis van leeftijd. Het enige verschil in samenstelling met de multi in tabletvorm is dat er in dit product geen bètacaroteen zit, maar alleen vitamine A.
Sold out
Elke dag mama capsules 60 stuks vitals
Close

Elke dag mama (60 capsules)

19.99
Elke Dag Mama is een zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit is natuurlijk een bijzondere en belangrijke periode waarin de gezondheid van de (aanstaande) moeder, maar uiteraard ook van het kindje, optimaal ondersteund moet worden.
Sold out
Elke dag mama tabletten 60 stuks vitals
Close

Elke dag mama (60 tabletten)

29.49
Elke Dag Mama is een zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit is natuurlijk een bijzondere en belangrijke periode waarin de gezondheid van de (aanstaande) moeder, maar uiteraard ook van het kindje, optimaal ondersteund moet worden.
elke dag poeder (250 gram) vitals
Close

elke dag poeder (250 gram)

30.99
De meeste multi’s in poedervorm bestaan voor een (groot) deel uit suikers en/of bevatten kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Het unieke van Elke Dag Poeder is dat de smaak van de vitaminen en mineralen geneutraliseerd wordt door uitsluitend appelpoeder, van onbespoten appels. Het product bevat verder geen suiker, zoetstoffen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
Sold out
elke dag senior capsules 60 stuks vitals
Close

Elke dag senior (60 capsules)

25.49
Elke Dag Senior Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules exact hetzelfde zit als in één tablet Elke Dag Senior.
Vitals elke dag senior
Close

elke dag senior tabletten (60 tabletten)

39.99

Elke Dag Senior is een zorgvuldig ontworpen multi speciaal voor 50-plussers. Het lichaam krijgt met de jaren andere nutritionele behoeften. Zo neemt de behoefte aan ijzer en koper af. Om die reden bevat Elke Dag Senior geen ijzer en koper.

Cholesterol supplementen

Een te hoog of te laag cholesterol kan voor vervelende complicaties zorgen. Door hier zorgvuldig op in te spelen met voeding, beweging en dit aan te vullen met cholesterol supplementen kunt u ervoor zorgen uw gezondheid weer op pijl te brengen. Bekijk ons volledig aanbod aan supplementen die ingezet kunnen worden voor de verbetering van het cholesterol niveau.