Alle 13 resultaten

Show sidebar
Sold out
atp labs basis sport pakket
Close

ATP labs sports bundle basic

134.99
Optimale ATP-labbundel voor de sportliefhebber.
Sold out
atp labs ultiem sport pakket
Close

ATP labs ultimate sport pakket

Vanaf: 234.99
Speciaal voor de atleet die gewoon het beste wil in een bundel.
Close

BCAA poeder (250 gram)

24.99
BCAA’s worden gebruikt bij sportbeoefening en hebben een positieve werking op de spierstofwisseling. BCAA’s worden door het lichaam gebruikt voor herstelwerkzaamheden.

IBCAA (400 gram)

54.99 46.99
Stimuleert het herstel van spiereiwitten en verlaagt door inspanning geïnduceerde spierafbraak.
L-Arginine 500 mg now foods
Close

L-Arginine 500 mg (100 capsules)

19.99
Aminozuurpreparaat. Arginine is een conditioneel essentieel basic aminozuur dat voornamelijk betrokken is bij ureummetabolisme en -uitscheiding, evenals bij DNA-synthese en eiwitproductie. Het is een belangrijke voorloper van stikstofmonoxide (NO) en speelt dus een rol bij de verwijding van bloedvaten.
L-Citrulline 750 mg now foods
Close

L-Citrulline 750 mg (180 capsules)

44.99
Speciaal geschikt voor sportersL-Citrulline in zijn natuurlijke vorm (vrij aminozuur). Voor een goede toevoer van L-citrulline.
L-Glutamine 500 mg now foods
Close

L-Glutamine 500 mg (60 capsules)

9.99
Ondersteunt de immuunfunctie Glutamine wordt beschouwd als een voorwaardelijk essentieel aminozuur, wat betekent dat het lichaam onder bepaalde omstandigheden meer glutamine nodig heeft dan het kan produceren. Glutamine functioneert in het lichaam als een belangrijke stikstoftransporter en is van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde stikstofbalans. Glutamine fungeert ook als de primaire brandstof voor de snelgroeiende cellen van het immuunsysteem en het maagdarmkanaal.
L-Glutamine Poeder now foods
Close

L-Glutamine Poeder (170 gram)

18.49
Stikstoftransporteur Glutamine wordt beschouwd als een voorwaardelijk essentieel aminozuur, wat betekent dat het lichaam onder bepaalde omstandigheden meer glutamine nodig heeft dan het kan produceren. Glutamine functioneert in het lichaam als een belangrijke stikstoftransporter en is van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde stikstofbalans. Glutamine fungeert ook als de primaire brandstof voor de snelgroeiende cellen van het immuunsysteem en het maagdarmkanaal.
L-Lysine 1000 mg now foods
Close

L-Lysine 1000 mg (100 tabletten)

14.99
Ondersteunt collageensynthese en een gezonde immuunfunctieL-Lysine is een essentieel aminozuur dat via een dieet of door middel van suppletie moet worden verkregen. Lysine is noodzakelijk voor de productie van alle eiwitten in het lichaam en is nodig voor het onderhoud van de structurele eiwitten collageen en elastine, die alle bindweefsel vormen, zoals huid, pezen en botten. L-Lysine is ook een voorloper van L-carnitine, wat nodig is voor vetmetabolisme en energieproductie. Bovendien kan L-Lysine helpen om een gezond immuunsysteem en een goede cardiovasculaire functie te ondersteunen.
L-Lysine 500 mg now foods
Close

L-Lysine 500 mg (100 capsules)

10.49
Ondersteunt collageensynthese en een gezonde immuunfunctieL-Lysine is een essentieel aminozuur dat via een dieet of door middel van suppletie moet worden verkregen. Lysine is noodzakelijk voor de productie van alle eiwitten in het lichaam en is nodig voor het onderhoud van de structurele eiwitten collageen en elastine, die alle bindweefsel vormen, zoals huid, pezen en botten. L-Lysine is ook een voorloper van L-carnitine, wat nodig is voor vetmetabolisme en energieproductie. Bovendien kan L-Lysine helpen om een gezond immuunsysteem en een goede cardiovasculaire functie te ondersteunen.

New Zealand Whey (1kg)

49.99 39.99
Deze blend uit Nieuw-Zeeland brengt kwaliteit en smaak naar een uniek wei-eiwit. De hoge biologische waarde zorgt voor volledige absorptie en stimuleert het herstel van spieren en het immuunsysteem. Vrij van hormonen, antibiotica, pesticiden, gluten, GMO's en kunstmatige kleuren, NZW is uw beste keuze in wei-eiwitten. De filtratieprocessen die tijdens de fabricage worden gebruikt, maken het mogelijk om de integriteit van de actieve ingrediënten te behouden en daarmee een mengsel van topkwaliteit te maken.
vitals Rijst Proteine Biologisch
Close

rijst proteïne biologisch Vitals (300 gram)

17.99
Een belangrijk deel van het lichaam bestaat uit eiwitstructuren. Ieder proces in het lichaam is daarnaast afhankelijk van eiwitten (proteïnen) of aminozuren. Niet alle eiwitrijke voedingsmiddelen hebben een even goede kwaliteit; het is van belang dat de eiwitten voldoende essentiële aminozuren bevatten in een goede balans.
vitals wei proteine biologisch
Close

wei proteïne biologisch Vitals (300 gram)

17.99
hoogwaardige eiwitten uit biologische melk. Vrij van toegevoegde suikers. En vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Biologisch geproduceerd met aandacht voor milieu, dier en mens.

Eiwit Supplementen

Geïnteresseerd in eiwit supplementen? VitaminMarket is dé webwinkel voor jou met de beste eiwit supplementen van de merken Vitakruid, Vitals, Now foods en ATP Labs. Maar wat zijn eiwitten nou eigenlijk en waarom zou je extra eiwitten innemen en wanneer dan?

Eiwit supplementen kopen

Iedereen heeft eiwitten nodig om het eigen lichaam te functioneren. Deze eiwitten haal je uit je voeding. De hoeveelheid eiwitten die je nodig hebt, verschilt per persoon en hangt onder andere af van je gewicht en hoe intensief je sport.

Er wordt geadviseerd om 0,8 gram eiwitten keer je lichaamsgewicht in kilogram, per dag in te nemen. Dit is gemakkelijk te halen met een gevarieerd en gezond voedingspatroon. Extra eiwitten zijn dus niet nodig wanneer het je lukt om uit jouw voeding de benodigde hoeveelheid eiwitten te halen.

Fanatieke sporters hebben extra eiwitten nodig om hun spieren te laten herstellen, om de prestaties in sport te verbeteren en om meer spiermassa op te bouwen. De hoeveelheid kan hierbij variëren van 1,2 tot maximaal 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht, per dag. Ook vegetariërs, kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een bepaalde aandoening of wonden hebben iets meer eiwitten nodig. Ouderen hebben vaak ook extra eiwitten nodig wanneer ze steeds minder trek in eten krijgen en dus minder calorieën binnen krijgen.

L-Lysine is noodzakelijk voor de productie van alle eiwitten in het lichaam en is nodig voor het onderhoud van de structurele eiwitten collageen en elastine, die allen bindweefsel vormen, zoals huid, pezen en botten. Lysine is nodig voor vetmetabolisme en energieproductie en kan helpen om een gezond immuunsysteem en een goede cardiovasculaire functie te ondersteunen.

L-Glutamine is een voorwaardelijk essentieel aminozuur, waar het lichaam onder bepaalde omstandigheden meer van nodig heeft dan het kan produceren. Glutamine functioneert in het lichaam als een belangrijke stikstoftransporten en is van cruciaal belang voor het behouden van een gezonde stikstofbalans. Daarnaast fungeert Glutamine als een primaire brandstof voor de snelgroeiende cellen van het immuunsysteem en het maagdarmkanaal.