Resultaat 1–15 van de 46 resultaten wordt getoond

Show sidebar
1011 Haarnorm
Close

1011 Haarnorm (60 Capsule)

19.99
1011 Haarnorm bevat een mix van verschillende vitaminen, mineralen en extracten.Biotine, ook wel vitamine B8 of vitamine H genoemd, is daar een van en draagt bij aan de normale haargroei en houdt het haar sterk en glanzend.
Sold out
general bundle vitals morepa
Close

Algemene gezondheid vitals minima

82.49
Algemene gezondheid vitals minima bundel is een bundel die geschikt is voor de meeste mensen. Speciaal gecombineerd om uw dagelijkse behoeften te ondersteunen.
Douglas labs b complex
Close

B-Complex (60 capsules)

26.99
B-Complex is een uitgebreide formule met Metafolin®, Methylcobalamin Vitamine B12 en Intrinsic Factor in de formulering. Intrinsieke factor is een eiwit geproduceerd door cellen in de maagwand en is nodig voor de darmen om vitamine B12 efficiënt te absorberen.
Close

Bio Mineralen Complex (90 capsules)

20.99
Ons lichaam bestaat voornamelijk uit koolstof, stikstof, zuurstof en waterstof. Voor een optimale samenwerking tussen deze vier componenten zijn mineralen nodig. Hierdoor zijn mineralen de belangrijkste bouwstoffen van ons lichaam en een disbalans is uiterst ongezond. Zonder de juiste balans van mineralen kunnen vitaminen, enzymen, proteïnen, antioxidanten en bepaalde vetzuren niet optimaal functioneren binnen ons lichaam.
botformule pro 60 tabletten vitals
Close

Botformule pro (60 tabletten)

21.99
Het is algemeen bekend dat het belangrijk is om goed voor de botten te zorgen. Het skelet voorziet het lichaam immers van de nodige kracht en stevigheid. Een gewichtige taak. Er wordt letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten dat elke dag voldoende calcium met de voeding binnenkrijgen belangrijk is
elementair multi-trace 60ml vitals
Close

Elementair multi-trace (60ml)

12.49
Elementair Multi-Trace bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium). Aan deze basis zijn wat extra zink (als sulfaat), borium (als natriumboraat), koper (als gluconaat), mangaan (als gluconaat), chroom (als chloride), molybdeen (als natriummolybdaat) en selenium (als natriumselenaat) toegevoegd.
elementair selenium 60ml vitals
Close

Elementair selenium (60ml)

12.49
Elementair Selenium bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium, en in dit geval aangevuld met extra selenium in de vorm van natriumselenaat).
elementair zink en koper 60ml vitals
Close

Elementair zink en koper (60ml)

12.49
Elementair Zink & Koper bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium, en in dit geval aangevuld met extra zink in de vorm van zinksulfaat en extra koper als kopergluconaat).
Sold out
Elke dag capsules vitals
Close

Elke dag capsules (60 capsules )

17.99
Elke Dag Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules exact hetzelfde zit als in één tablet Elke Dag. Voordelen van dit product in capsulevorm zijn dat de capsule gemakkelijker door te slikken is, zo nodig geopend kan worden om de inhoud ergens doorheen te mengen en dat er eventueel gekozen kan worden voor een lagere dosering (één i.p.v. twee capsules per dag), bijvoorbeeld op basis van leeftijd. Het enige verschil in samenstelling met de multi in tabletvorm is dat er in dit product geen bètacaroteen zit, maar alleen vitamine A.
Sold out
Elke dag mama capsules 60 stuks vitals
Close

Elke dag mama (60 capsules)

19.99
Elke Dag Mama is een zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit is natuurlijk een bijzondere en belangrijke periode waarin de gezondheid van de (aanstaande) moeder, maar uiteraard ook van het kindje, optimaal ondersteund moet worden.
Sold out
Elke dag mama tabletten 60 stuks vitals
Close

Elke dag mama (60 tabletten)

29.49
Elke Dag Mama is een zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit is natuurlijk een bijzondere en belangrijke periode waarin de gezondheid van de (aanstaande) moeder, maar uiteraard ook van het kindje, optimaal ondersteund moet worden.
elke dag poeder (250 gram) vitals
Close

elke dag poeder (250 gram)

30.99
De meeste multi’s in poedervorm bestaan voor een (groot) deel uit suikers en/of bevatten kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Het unieke van Elke Dag Poeder is dat de smaak van de vitaminen en mineralen geneutraliseerd wordt door uitsluitend appelpoeder, van onbespoten appels. Het product bevat verder geen suiker, zoetstoffen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
Sold out
elke dag senior capsules 60 stuks vitals
Close

Elke dag senior (60 capsules)

25.49
Elke Dag Senior Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules exact hetzelfde zit als in één tablet Elke Dag Senior.
vitals elke dag tabletten
Close

elke dag tabletten (90 tabletten)

37.99
Elke Dag is een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en bijzondere aanvullingen zoals zeaxanthine, luteïne, bioflavonoïden en co-enzym Q10. Bij de samenstelling van Elke Dag is zoveel mogelijk gekozen voor goed opneembare stoffen en verbindingsvormen, in de juiste verhoudingen en in doseringen die ertoe doen. Hierbij zijn uiteraard keuzes gemaakt, want er past maar zoveel in een tablet of capsule. Elke Dag zal de vergelijking met andere multi’s glansrijk doorstaan en is niet voor niets de eerste keus van veel therapeuten.
-10%
nutridyn essential minerals
Close

Essential Minerals (120 capsules)

29.99 26.99
NutriDyn Essential Minerals is een uitgebreide formule voor micronutriënten, gemaakt met sterk biologisch beschikbare vormen van belangrijke mineralen. Mineralen, zoals magnesium en calcium, worden door het lichaam vereist voor een optimale gezondheid en een lang leven.*

 

Haar supplementen.

Door de juiste vitaminen, mineralen en vetten binnen te krijgen kan je alles met betrekking tot de haren ondersteunen. Daarnaast zijn er naast losse supplementen ook specifieke producten te vinden die een combinatie van verschillende producten aanbieden om zo een nog betere werking te bewerkstelligen . Wacht dus niet langer en kijk gerust rond naar de verschillende haar supplementen die wij aanbieden.