Resultaat 1–15 van de 78 resultaten wordt getoond

Show sidebar
101 Multi Basis
Close

101 Multi Basis (60 caps)

16.99
101 Multi Basis is een complete multi met goed opneembare vitamines en mineralen ter aanvulling op de dagelijkse voeding.Uit een recente voedselconsumptiepeiling blijkt dat niet alle Nederlanders voldoende groente en fruit consumeren. Een volwaardig voedingspatroon is belangrijk om gezond te blijven.
102 Multi Basis
Close

102 Multi basis (120 capsules)

30.99
102 Multi Basis is een complete multi met goed opneembare vitamines en mineralen ter aanvulling op de dagelijkse voeding.Uit een recente voedselconsumptiepeiling blijkt dat niet alle Nederlanders voldoende groente en fruit consumeren. Een volwaardig voedingspatroon is belangrijk om gezond te blijven.
Sold out
103 Ortho Basis
Close

103 Ortho Basis (90 tabletten)

29.99
Complete multivitaminen ter aanvulling op de dagelijkse voeding.Een volwaardig voedingspatroon is belangrijk om gezond te blijven. 103 Ortho Basis is een complete multi ter aanvulling op de dagelijkse voeding. a
104 Ortho Basis
Close

104 Ortho Basis Multi (270 tabletten)

74.99
Een volwaardig voedingspatroon is belangrijk om gezond te blijven.103 Ortho Basis is een complete multi ter aanvulling op de dagelijkse voeding. Deze multi levert een uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralenwaaronder ook vitamine A en K, bioflavonoïden, PABA en choline.
106 Multi Zwangerschap
Close

106 Multi Zwangerschap (60 vegacaps)

17.49
Speciaal voor de zwangere vrouw.106 Multi Zwangerschap is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de dagelijkse voeding tijdens de zwangerschap. Deze multi bevat onder andere extra foliumzuur en ijzer. Foliumzuur draagt bij tot de groei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap. IJzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes.
108 Multi Basis Junior
Close

108 Multi basis junior (180 kauwtabletten)

27.99
Kauwtablet met aardbeiensmaak. Kinderen zijn soms nog niet gewend aan de smaak van groenten en fruit. Wanneer kinderen niet alles lusten en eten, dan kunnen ze belangrijke voedingsstoffen uit de voeding missen. Een multi kan deze voedingsstoffen aanvullen.
109 multi basis poeder
Close

109 Multi Basis Poeder (250 gram)

22.49
Multi in poedervorm. Bevat geen ijzer en koper.Door de poedervorm is de multi eenvoudig op te lossen in een glas water. De poeder heeft een prettige sinaasappelsmaak en is eenvoudig te doseren. De afwezigheid van ijzer maakt deze multi ook geschikt voor ouderen en mensen die een ijzer-arm dieet volgen.
110 Multi Extra
Close

110 Multi Extra (90 capsules)

23.99
Een uitgebreide en uitgebalanceerde multi.110 Multi Extra is een multi met een groenten- en fruitcomplex ter aanvulling op de dagelijkse voeding. Deze multi bevat naast een uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralen ook druivenpit-extract en groene thee.
510 Magnesium AC
Close

510 Magnesium AC (60 capsules)

13.49
Speelt een rol bij het behoud van soepele spieren en sterke botten.Ondersteunt het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties. Gunstig voor een goede geestelijke balans. Organisch gebonden mineraal.
511 Magnesium Pidolaat
Close

511 Magnesium Pidolaat (90 capsules)

17.49
Speelt een rol bij het behoud van soepele spieren en sterke botten.Ondersteunt het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties. Gunstig voor een goede geestelijke balans. Organisch gebonden mineraal.
513 Magnesium AC & Citraat (150 mg)
Close

513 Magnesium AC & Citraat (150 mg) (180 tabletten)

31.99
Speelt een rol bij het behoud van soepele spieren en sterke botten.Ondersteunt het energieniveau en kan het gebrek aan energie helpen verminderen. Goed voor het geheugen en een goede geestelijke balans.
552 Calcium & Magnesium AC
Close

552 Calcium & Magnesium AC (150 mg / 100 mg) (60 tabletten)

14.99
552 Calcium & Magnesium AC bevat aminozuur gebonden calcium en magnesium in de verhouding 3:2. 
ADAM Multivitamine voor mannen
Close

ADAM Multivitamine voor mannen (60 tabletten)

29.49
Uitgebalanceerd multipreparaat, speciaal voor de manADAM is een multivitamin zonder ijzer en bevat biologisch actieve vormen van vitamine B6 en B12. Verder bevat het co-enzym Q10, alfa-liponzuur, zaagpalm extract, resveratrol en druivenpitten extract.
Sold out
general bundle vitals morepa
Close

Algemene gezondheid vitals minima

82.49
Algemene gezondheid vitals minima bundel is een bundel die geschikt is voor de meeste mensen. Speciaal gecombineerd om uw dagelijkse behoeften te ondersteunen.

 

Magnesium supplement.

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam. Het is daarom van belang dat je er voldoende van binnenkrijgt. Door middel van een hoogwaardig magnesium supplement te slikken ter aanvulling van je dagelijkse benodigdheden, zorg je ervoor dat deze processen optimaal blijven presteren.

Bij Vitamin Market vind je enkel de beste magnesium-supplementen van gevestigde merken, zoals onder andere Vitals, Vitakruid, NOW food, Orthica en AOV.

Wat is magnesium?

Magnesium is een mineraal dat aanwezig is in iedere cel van het lichaam. Het is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam. Dat maakt het dus heel belangrijk!

Waar is magnesium voor nodig in je lichaam?

Magnesium is van belang voor veel aspecten van je lijf. Denk hierbij aan; stofwisseling van eiwitten, koolhydraten, vetten, spiercontractie, botten, tanden, cholesterolstofwisseling en energieproductie. Een magnesiumtekort komt tegenwoordig veel voor, door onder andere stress, hoge suikerinname, slechte darmflora en het eten van ongezonde voeding.

Welke soorten magnesium zijn er?

Er zijn verschillende soorten magnesium te koop, elk met zijn eigen specifieke werking. Er bestaan bijvoorbeeld supplementen waar een combinatie van vitaminen en mineralen in zit verwerkt.

Ook kan niet elke soort magnesium even goed worden opgenomen in het lichaam.
Hoe hoger de ‘biologische beschikbaarheid’, hoe beter het magnesium wordt opgenomen.

Twee goed opneembare magnesium-soorten zijn magnesium tauraat en magnesium bislycinaat.
Magnesium tauraat heeft voornamelijk een werking op de hersenen, magnesium bislycinaat op het zenuwstelsel.