Resultaat 1–15 van de 34 resultaten wordt getoond

Show sidebar
1011 Haarnorm
Close

1011 Haarnorm (60 Capsule)

19.99
1011 Haarnorm bevat een mix van verschillende vitaminen, mineralen en extracten.Biotine, ook wel vitamine B8 of vitamine H genoemd, is daar een van en draagt bij aan de normale haargroei en houdt het haar sterk en glanzend.
Sold out
general bundle vitals morepa
Close

Algemene gezondheid vitals minima

82.49
Algemene gezondheid vitals minima bundel is een bundel die geschikt is voor de meeste mensen. Speciaal gecombineerd om uw dagelijkse behoeften te ondersteunen.
Sold out
atp labs anti stress pakket
Close

ATP labs anti stress pakket

99.99
Gestrest? Profiteer van dit anti-stress duo.
Sold out
atp labs basis sport pakket
Close

ATP labs sports bundle basic

134.99
Optimale ATP-labbundel voor de sportliefhebber.
Sold out
atp labs ultiem sport pakket
Close

ATP labs ultimate sport pakket

Vanaf: 234.99
Speciaal voor de atleet die gewoon het beste wil in een bundel.
Douglas labs b complex
Close

B-Complex (60 capsules)

26.99
B-Complex is een uitgebreide formule met Metafolin®, Methylcobalamin Vitamine B12 en Intrinsic Factor in de formulering. Intrinsieke factor is een eiwit geproduceerd door cellen in de maagwand en is nodig voor de darmen om vitamine B12 efficiënt te absorberen.
Sold out
douglas labs executive bundle
Close

Douglas Labs executive pakket

159.99
Douglas Labs executive bundel is er voor de drukke persoon die ondersteuning nodig heeft met stress om op de hoogte te blijven van hun game. Verminder stress, ontsteking, darm- en spijsverteringsproblemen.
Vitals elete sportdruppels
Close

elete™ sportdruppels (100ml)

12.99
met natuurlijke elektrolyten voor in de bidon van sporters
Sold out
Elke dag capsules vitals
Close

Elke dag capsules (60 capsules )

17.99
Elke Dag Capsules is zo geformuleerd dat in twee capsules exact hetzelfde zit als in één tablet Elke Dag. Voordelen van dit product in capsulevorm zijn dat de capsule gemakkelijker door te slikken is, zo nodig geopend kan worden om de inhoud ergens doorheen te mengen en dat er eventueel gekozen kan worden voor een lagere dosering (één i.p.v. twee capsules per dag), bijvoorbeeld op basis van leeftijd. Het enige verschil in samenstelling met de multi in tabletvorm is dat er in dit product geen bètacaroteen zit, maar alleen vitamine A.
elke dag poeder (250 gram) vitals
Close

elke dag poeder (250 gram)

30.99
De meeste multi’s in poedervorm bestaan voor een (groot) deel uit suikers en/of bevatten kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Het unieke van Elke Dag Poeder is dat de smaak van de vitaminen en mineralen geneutraliseerd wordt door uitsluitend appelpoeder, van onbespoten appels. Het product bevat verder geen suiker, zoetstoffen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
Vitals elke dag senior
Close

elke dag senior tabletten (60 tabletten)

39.99

Elke Dag Senior is een zorgvuldig ontworpen multi speciaal voor 50-plussers. Het lichaam krijgt met de jaren andere nutritionele behoeften. Zo neemt de behoefte aan ijzer en koper af. Om die reden bevat Elke Dag Senior geen ijzer en koper.

vitals elke dag tabletten
Close

elke dag tabletten (90 tabletten)

37.99
Elke Dag is een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en bijzondere aanvullingen zoals zeaxanthine, luteïne, bioflavonoïden en co-enzym Q10. Bij de samenstelling van Elke Dag is zoveel mogelijk gekozen voor goed opneembare stoffen en verbindingsvormen, in de juiste verhoudingen en in doseringen die ertoe doen. Hierbij zijn uiteraard keuzes gemaakt, want er past maar zoveel in een tablet of capsule. Elke Dag zal de vergelijking met andere multi’s glansrijk doorstaan en is niet voor niets de eerste keus van veel therapeuten.
-10%
nutridyn essential minerals
Close

Essential Minerals (120 capsules)

29.99 26.99
NutriDyn Essential Minerals is een uitgebreide formule voor micronutriënten, gemaakt met sterk biologisch beschikbare vormen van belangrijke mineralen. Mineralen, zoals magnesium en calcium, worden door het lichaam vereist voor een optimale gezondheid en een lang leven.*
-6%
Douglas labs executive formula
Close

Executive Stress Formula (120 tabletten)

35.99 33.99
Executive Stress Formula is een uitgebreide combinatie van vitaminen, mineralen, enzymen, kruiden en andere voedingsstoffen, zorgvuldig geformuleerd en speciaal ontworpen om de functie van de afweer van het lichaam tegen milde stress te ondersteunen en te versterken.
Vitals ijzer 25mg
Close

ijzer 25 mg (100 capsules)

17.49
Dit product bevat ijzer in de vorm van ijzerbisglycinaat. Hierbij is ieder ijzerdeeltje krachtig gebonden (gecheleerd) aan twee (bis) moleculen van het aminozuur glycine. De algemene term voor een dergelijke verbinding is aminozuurchelaat of aminozuurgecheleerd mineraal. Het woord ‘chelaat’ komt uit het Grieks en betekent ‘klauw’.

 

Voedingssupplement man

Speciaal voor mannen bieden wij specifieke supplementen aan. Door het combineren van de juiste stoffen kunnen de mannelijke processen worden ondersteund. Kijk snel wat wij te bieden hebben aan voedingssupplementen voor de man.