Resultaat 1–15 van de 94 resultaten wordt getoond

Show sidebar
5 htp 60 capsules vitals
Close

5 htp (60 capsules)

25.49
In de natuur komen ongeveer vijfhonderd aminozuren voor. Twintig hiervan zijn aminozuren die als bouwstenen dienen voor eiwitten in het menselijk lichaam, deze worden aangeduid met de term ‘fundamentele aminozuren’. Deze fundamentele aminozuren kunnen weer onderverdeeld worden in de categorieën ‘essentieel’, ‘semi-essentieel’ en ‘niet-essentieel’. ‘Essentieel’ wil zeggen dat het lichaam het aminozuur niet zelf kan aanmaken uit andere aminozuren, en dat men om te kunnen voorzien in de dagelijkse behoefte volledig afhankelijk is van de voeding.
Acetyl-L-Cartitine (60 capsules) vitals
Close

Acetyl-L-Cartitine (60 capsules)

22.49
In de natuur komen ongeveer vijfhonderd aminozuren voor. Twintig hiervan zijn aminozuren die als bouwstenen dienen voor eiwitten in het menselijk lichaam, deze worden aangeduid met de term ‘fundamentele aminozuren’. Deze fundamentele aminozuren kunnen weer onderverdeeld worden in de categorieën ‘essentieel’, ‘semi-essentieel’ en ‘niet-essentieel’.
Sold out
general bundle vitals morepa
Close

Algemene gezondheid vitals minima

82.49
Algemene gezondheid vitals minima bundel is een bundel die geschikt is voor de meeste mensen. Speciaal gecombineerd om uw dagelijkse behoeften te ondersteunen.
Vitals ashwagandha biologisch
Close

ashwagandha-ksm biologisch (60 capsules)

17.99
Ashwagandha (Withania somnifera) is een kruid uit India, Zuid-Azië, Centraal-Azië en delen van Afrika, dat nog niet zo bekend is in Westerse landen. Binnen de ayurvedische gezondheidsleer wordt ashwagandha al meer dan 4000 jaar gebruikt in de vorm van thee, siroop, zalf, tinctuur of poeder.
Biotine 500 mcg
Close

Biotine 500 mcg (100 capsules)

19.99
  • bevat een hoge dosering in zuivere vorm
  • in een vegetarische capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron
Borageolie biologisch (100 softgels) vitlas
Close

Borageolie biologisch (100 softgels)

17.99
De borageplant (Borago officinalis), of ook wel bernagie of komkommerkruid genoemd, is een bekend keukenkruid met blauwe bloemen, afkomstig uit de landen rond de Middellandse Zee en door de eeuwen heen verspreid over heel Europa en Noord-Amerika.
Boswellia-af (60 capsules) vitals
Close

Boswellia-af (60 capsules)

19.99
Boswellia-AF van Vitals bevat het nieuwe, superieure AprèsFlex®. Echt een next-generation boswellia-extract, dat is doorontwikkeld op het gebied van biologische beschikbaarheid. En met succes. AprèsFlex is beter opneembaar en daarmee nóg effectiever. Daarnaast is de snelheid waarmee resultaat bereikt kan worden indrukwekkend. Uit onderzoek blijkt dat na vijf dagen al de eerste resultaten merkbaar kunnen zijn.
botformule pro 60 tabletten vitals
Close

Botformule pro (60 tabletten)

21.99
Het is algemeen bekend dat het belangrijk is om goed voor de botten te zorgen. Het skelet voorziet het lichaam immers van de nodige kracht en stevigheid. Een gewichtige taak. Er wordt letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten dat elke dag voldoende calcium met de voeding binnenkrijgen belangrijk is
Collageenformule pro (60 capsules) vitals
Close

Collageenformule pro (60 capsules)

44.99
Collageenformule Pro is het resultaat van een zoektocht naar de beste vormen van collageen, van de hoogste kwaliteit en met de meest degelijke onderbouwing.
concentrace 100ml
Close

concentrace (100ml)

13.99
  • zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen
  • bevat een hoog gehalte aan magnesium
  • afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Staten
  • in vloeibare, ionische vorm
  • goed opneembaar
Cordyceps biologisch vitals
Close

Cordyceps biologisch (60 capsules)

28.99
De Cordyceps sinensis, zoals deze al sinds eeuwen wordt gebruikt in het Verre Oosten, groeit onder andere in Nepal op een hoogte van meer dan 3000 meter. Omdat Cordyceps onder natuurlijke omstandigheden alleen goed gedijt op deze hoogte, is deze paddenstoel zeer zeldzaam. Cordyceps-MRL™ wordt geproduceerd in de Verenigde Staten door een producent die in staat is om deze paddenstoel te kweken voor toepassing in een voedingssupplement.
Sold out
Cranberry biologisch (60 capsules) vitals
Close

Cranberry biologisch (60 capsules)

19.49
De cranberry (Vaccinium macrocarpon, ook wel ‘veenbes’ genoemd) is een struik die van origine met name voorkomt in Canada en de Verenigde Staten. De bessen van deze struik worden reeds lange tijd toegepast in vele culinaire bereidingen. Daarnaast werden cranberries in vroegere tijden vaak meegenomen op lange zeereizen vanwege hun lange houdbaarheid en nutritionele waarde.
Vitals curcumine
Close

curcumine-slcp™ (60/120 capsules)

28.9950.49
Curcumine is een van de meest bekende en meest toegepaste kruidenpreparaten. Curcumine is het belangrijkste werkzame bestanddeel van kurkuma, een aromatische specerij uit de wortel van de Curcuma longa.
elemntair borium vitals
Close

Elementair borium (60ml)

12.49
Elementair Borium bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium, en in dit geval aangevuld met extra borium in de vorm van natriumboraat).
elemntair chroom vitals
Close

Elementair Chroom (60ml)

12.49
Elementair Chroom bevat als basis ‘concentrated mineral drops’ (CMD), een speciaal zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen (ontdaan van bijna alle natrium, en in dit geval aangevuld met extra chroom in de vorm van chroomchloride).

Vitals supplementen

Vitals is opgericht in 1988 en ondertussen een gevestigd merk in Nederland en geliefd door veel mensen. Mede dankzij hun uitgebreide kennis die ze hebben toegepast in het produceren van hoogwaardige voedingssupplementen. Daarnaast werken ze volgens strikte richtlijnen om zo de kwaliteit te garanderen.