Alle 12 resultaten

Show sidebar
Sold out
atp labs basis sport pakket
Close

ATP labs sports bundle basic

134.99
Optimale ATP-labbundel voor de sportliefhebber.
Sold out
atp labs ultiem sport pakket
Close

ATP labs ultimate sport pakket

Vanaf: 234.99
Speciaal voor de atleet die gewoon het beste wil in een bundel.
Close

BCAA poeder (250 gram)

24.99
BCAA’s worden gebruikt bij sportbeoefening en hebben een positieve werking op de spierstofwisseling. BCAA’s worden door het lichaam gebruikt voor herstelwerkzaamheden.
Vitals elete sportdruppels
Close

elete™ sportdruppels (100ml)

12.99
met natuurlijke elektrolyten voor in de bidon van sporters

IBCAA (400 gram)

54.99 46.99
Stimuleert het herstel van spiereiwitten en verlaagt door inspanning geïnduceerde spierafbraak.
Vitals l glutamine
Close

l-glutamine poeder (200 gram)

19.99
In de natuur komen ongeveer vijfhonderd aminozuren voor. Twintig hiervan zijn aminozuren die als bouwstenen dienen voor eiwitten in het menselijk lichaam, deze worden aangeduid met de term ‘fundamentele aminozuren’. Deze fundamentele aminozuren kunnen weer onderverdeeld worden in de categorieën ‘essentieel’, ‘semi-essentieel’ en ‘niet-essentieel’.
-10%
nutridyn mct olie
Close

MCT Oil (947 ml)

49.99 44.99
MCT Oil is een sterk geconcentreerde bron van caprine- en caprylzuren afgeleid van pure kokosnoot.Medium-chain triglycerides (MCT's) zijn een specifieke klasse van voedingsvetten die het lichaam verteert en snel absorbeert via het portaalsysteem (in tegenstelling tot het lymfestelsel zoals langketenige triglyceriden).
-10%
douglas labs muscle eze advanced
Close

Muscle Eze Advanced (120 capsules)

24.99 22.49
Spierweefsel is een van de vier basistypes van weefsels bij dieren, waarvoor specifieke voedingsstoffen nodig zijn om optimaal te kunnen functioneren. Het ontbreken van deze voedingsstoffen kan leiden tot krampachtige spieren, onvrijwillig samentrekken en niet goed herstellen van lichamelijke activiteit.

New Zealand Whey (1kg)

49.99 39.99
Deze blend uit Nieuw-Zeeland brengt kwaliteit en smaak naar een uniek wei-eiwit. De hoge biologische waarde zorgt voor volledige absorptie en stimuleert het herstel van spieren en het immuunsysteem. Vrij van hormonen, antibiotica, pesticiden, gluten, GMO's en kunstmatige kleuren, NZW is uw beste keuze in wei-eiwitten. De filtratieprocessen die tijdens de fabricage worden gebruikt, maken het mogelijk om de integriteit van de actieve ingrediënten te behouden en daarmee een mengsel van topkwaliteit te maken.
vitals Rijst Proteine Biologisch
Close

rijst proteïne biologisch Vitals (300 gram)

17.99
Een belangrijk deel van het lichaam bestaat uit eiwitstructuren. Ieder proces in het lichaam is daarnaast afhankelijk van eiwitten (proteïnen) of aminozuren. Niet alle eiwitrijke voedingsmiddelen hebben een even goede kwaliteit; het is van belang dat de eiwitten voldoende essentiële aminozuren bevatten in een goede balans.

 

Post workout supplement

Hard aan het trainen, maar merk je niet dat je spiermassa verbetert? VitaminMarket heeft de beste post-workout supplementen voor jou van de merken Vitakruid, Vitals, NutriDyn en ATP Labs. Benieuwd waar post-workout supplementen goed voor zijn? En wil je weten hoe je goed voor je lichaam kan zorgen na een effectieve training?

Post-workout supplementen kopen

Als je intensief traint komt er steeds meer cortisol in je bloed, wat ook wel het ‘sloophormoon’ wordt genoemd. Het sloopt je spieren en naarmate je langer en intensiever traint gebeurt dit in toenemende mate. Dit kan er zelfs voor zorgen dat de afbraak niet volledig kan worden gecompenseerd en je dus spiermassa verliest.

Daarom is het belangrijk om na het sporten je lichaam van de juiste nutriënten te voorzien met post-workout supplement. Na een effectieve training begint namelijk het proces van spierherstel en spiergroei.

Naast dat eiwit supplementen ook spieren herstelt, bevatten post-workouts naast eiwitten ook vaak koolhydraten, die spierafbraak tegengaat en het lichaam in anabole staat brengt (spier opbouw). Post-workout supplementen bieden deze voedingsstoffen in de juiste verhouding om het optimale herstel van de spieren te garanderen.

Er zijn verschillende post-workout varianten voor zowel fanatieke sporters als voor de mensen die het herstel in het algemeen willen ondersteunen.